Stani, opusti se, istražuj!

Kao ronilac već sigurno znate da je ronjenje izvrsna mogućnost bijega od stresa prisutnog u modernom životu. Isto tako znate kao i mnogi drugi muškarci i žene koji se osijecaju kao i vi, da pod vodom možete uživati u pravom osjećaju slobode i netaknute prirode. Sve što trebate napraviti je odlučiti se za nove ronilačke izazove. Ako povećate vaše ronilačko znanje i usavršite vještine, biti ćete u mogućnosti roniti na mnogo različitih lokacija, a svaka od njih očaravajuća je na svoj specifičan način. Danju ili noću, na potopljenom brodu ili podvodnom grebenu... uvijek možete prihvatiti novi izazov i iskusiti novu avanturu.

Samo trebate odlučiti nastaviti sa svojom ronilačkom edukacijom.

NEMO-ADRIA DIVE TEAM - TEČAJ RONJENJA

Tečajevi ronjenja izvode se po međunarodno priznatoj asocijaciji u ronjenju PSS, CMAS & WASE

Ronjenje je lako ali nije šala!

Neki vjeruju da je iskustvo najbolji učitelj. Ipak, postoji velika razlika u stjecanju iskustva samostalno ili pod vodstvom instruktora.

U prvom slučaju, snalaženje u neočekivanim situacijama bez neophodne prethodne pripreme, može dovesti do opasne situacije. U drugu ruku, vodstvo Instruktora ronjenja NEMO-ADRIA RESCUE TIMA omogućiti će da stječete iskustvo i znanje jednostavno i sigurno.

Pristupite naprednom tečaju da povećate svoje iskustvo i vještine. Zahvaljujući kvaliteti edukacijskih programa, koji su prepoznati u cijelom svijetu, PSS ronilačkI tečaj omogućuje Vam najbolju moguću edukaciju.
SNORKELING:

Snorkeling je plivanje i ronjenje na dah s maskom i perajama. U hladnijim vodama potrebno je ronilačko odijelo. Ovako opremljen ronilac moći će duži vremenski period promatrati i uranjati u podvodni okoliš s relativno malo napora.

PROBNO RONJENJE:

Probajte zaroniti. Prvi put roniti s opremom pod vodom je iskustvo za pamćenje - i biti ćete iznenađeni koliko je zabavno . Vi ćete biti u potpunosti opremljeni, informirani, i vođeni uz asistenciju od strane instruktora tijekom ronjenja. Discovery može vam pomoći uštedjeti vrijeme i novac tako što ćete saznati unaprijed da li Vam se sviđa aktivnost - ronjenje.

TEČAJEVI RONJENJA:

RONILAC OTVORENIH VODA

NAPREDNI RONILAC OTVORENIH VODA

VODITELJ RONJENJA

ASISTENT INSTRUKTORA

INSTRUKTOR RONJENJA

INSTRUKTOR TRENER

NEMO-ADRIA d.o.o. - ronilačka tvrtka, specijalizirana za edukaciju, promociju i spašavanja iz vode. Obučavamo sve ronilačke kategorije od početnika, naprednih do instruktorskih profesionalnih kategorija

Pošalji upit za ponudu tečaja pr@promocija-ronjenja.hr